Muziekcafé Oranje

meer dan een kleur...

Veteranentrefpunt

 

 

 Muziekcafé Oranje is een  ontmoetingsplaats voor veteranen, mogelijk gemaakt door een veteraan! Alle veteranen van verschillende militaire ondersteuningen en uitzendingen  kunnen hier aan hun ervaringen en meningen een uiting geven, ook oudgedienden zonder uitzendingen zijn welkom.  Samen herinneringen ophalen en ervaringen delen is voor velen erg noodzakelijk, voor sommigen ook wel een gezelligheid maar voor iedereen bij ons een zeer welkome uitlaatklep!

Uw gastheer voor dit café is SM Richard van Dijk ( tel.nr. 0619626496 ), hij heeft diverse Balkan-uitzendingen gedaan als C-kkn gp in Bosnië en Kosovo...

Richard is altijd aanwezig op de vaste inloopdag op zondag vanaf 14.00u

Indien er  bijeenkomsten of activiteiten zijn buiten om de openingstijden zal Richard ook aanwezig zijn. Dit zal dan op deze pagina gemeld worden.

 

 

Loop gerust binnen.... koffie/thee en een goed gesprek zijn bij ons ( voor de veteranen) altijd gratis.....

 

Op vrijdag 13 november 2015  zal er een officiële aankondiging/opening plaatsvinden. Iedereen  (ook partner en familie of vriend) is dan vanaf 15.00 hartelijk welkom om dit samen met ons te vieren... Onze burgemeester Jos Heijmans is ook aanwezig!

Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, wel gewenst .

 

 

U heeft als veteraan altijd 10% korting op vertoon van de veteranenpas! Let op: dit is persoonsgebonden!

 

Er volgt nog meer...hou deze site in de gaten..